با تقلید فعالیت اعصاب؛

سلول های عصبی مصنوعی آلزایمر را درمان می كنند

سلول های عصبی مصنوعی آلزایمر را درمان می كنند

به گزارش بست روید محققان سلول های الكترونیكی روی تراشه ساخته اند كه می توانند فعالیت اعصاب را تقلید و در نتیجه خسارت های ناشی از بیماری هایی مانند آلزایمر را ترمیم كنند.


به گزارش بست روید به نقل از تلگراف، اعصاب مصنوعی ساخته شده كه می توان آنها را در مغز ایمپلنت كرد تا خسارت های ناشی از آلزایمر یا بیماری های عصبی دیگر را ترمیم كرد. تعدادی از پژوهشگران دانشگاه بث با همكاری محققان بین المللی سلول های الكترونیكی ساخته اند كه روی یك تراشه سیلیكونی قرار دارند. هنگامیكه سیسم عصبی تحریك می شود، این سلول های الكترونیكی واكنش های اعصاب واقعی را تقلید می كنند.
اعصاب در حقیقت سلول های مخصوصی هستند كه پالس های عصبی را انتقال می دهند و بدین سان بخش هایی از بدن با یكدیگر ارتباط برقرار كنند. آنها اجزای اصلی مغز، نخاع و سیستم عصبی هستند. سلول های عصبی دور قلب هم وجود دارند. دانشمندان مدتها است كه تلاش دارند سلول های مصنوعی مغز را بسازند اما با چالش روبرو بودند چونكه واكنش اعصاب به سیگنال بیشتر اوقات پیچیده و غیرقابل پیشبینی است. اما حالا دانشمندان با استفاده از مدل سازی رایانشی توانسته اند معادلاتی را انجام دهند كه چگونگی واكنش سلول ها هنگام دریافت سیگنال از اعصاب خاصی را توضیح می دهد. همینطور آنها تراشه های سیلیكونی ابداع نموده اند كه این واكنش را تكرار می كند. آلن نوگارت استاد فیزیك دانشگاه بث و محقق ارشد این پژوهش می گوید: تابحال اعصاب شبیه جعبه سیاه بوده اند اما ما توانسته ایم این جعبه سیاه را باز و داخل آنرا بررسی نماییم. محققان معتقدند این كشف به تولید نسل جدیدی از ایمپلنت ها منجر می شود كه بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، آلزایمر و همینطور بیماری های تخریب اعصاب را درمان می كنند.

1398/09/13
15:49:58
5.0 / 5
4512
تگهای خبر: الكترونیكی , بین المللی , پژوهشگران , دانشگاه
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
BestRoid اندروید