در گفت وگو با ایسنا اعلام شد

آغاز جشنواره اینوكاپ در دانشگاه خواجه نصیر، توجه به محور گیم ایرانی

آغاز جشنواره اینوكاپ در دانشگاه خواجه نصیر، توجه به محور گیم ایرانی

به گزارش بست روید دبیر جشنواره اینوكاپ ۲۰۱۹ دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی با بیان اینكه این جشنواره الان در دانشكده مهندسی برق و كامپیوتر دانشگاه افتتاح می شود، یكی از محورهای اصلی آنرا ˮبازی سازیˮ یا گیم ایرانی عنوان نمود و اضافه كرد: مهلت ارسال طرح های نوآورانه به جشنواره ۲۰ دی ماه و مراسم اختتامیه روز ۱۳ اسفندماه خواهد بود.


حسن حاجی اكبری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینكه سومین دوره جشنواره نوآوری و كسب و كار خواجه نصیر (اینوكاپ) با رویكرد فرهنگ سازی در حوزه كسب و كارهای جدید برگزار می شود، اظهار نمود: بر این اساس جشنواره اینوكاپ را طی یك رویداد ۳ ماهه برگزار كرده و برنامه های مختلف آموزشی و مسابقه ای را در آن ترتیب داده ایم.
او همینطور از برگزاری پنل های تخصصی، سخنرانی های علمی یا از جنس انتقال تجربه و... در این جشنواره اطلاع داد و افزود: قسمت اصلی این جشنواره، مسابقه اینوكاپ است كه ضمن آن طرح های كسب و كار در دو مرحله مورد بررسی قرار گرفته و ذیل "ایده و محصول نوآورانه" یا "كسب و كار نوپا" از یكدیگر تفكیك می گردد.
این دانشجوی ارشد رشته MBA دانشگاه صنعتی امیركبیر با اشاره به اینكه استقبال از دوره اول و دوم مسابقه اینوكاپ دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی خوب و قابل قبول بوده است، خاطرنشان كرد: طرح "گیم هرمس" در سال قبل به شتاب دهنده عرضه شد، همینطور تیم "روما، ربات مانكن" در آستانه ساخت چند محصول دیگر است و دو تیم دیگر هم وارد مركز نوآوری نصیر شده اند.
حاجی اكبری با اشاره به برگزاری كنفرانس "آموزش الكترونیكی" طی سال جاری در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، یكی از اهداف برگزاری این كنفرانس را دسترسی به عدالت آموزشی در سطح كشور عنوان نمود و اظهار داشت: با عنایت به این مورد امسال به این سمت سوق پیدا كرده ایم كه كلاس های آموزشی اینوكاپ را به صورت سمینار و حتی الامكان در فضای وب برگزار نماییم.
وی ادامه داد: همینطور با عنایت به آن كه می خواهیم جشنواره اینوكاپ را به سمت بین المللی شدن سوق دهیم، به دنبال آن هستیم تا درآمدزایی ارزی و استفاده از تجربه ایرانیانی را كه در اكوسیستم خارجی بوده اند، مورد توجه قرار دهیم.
دانش آموخته مكانیك دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی یكی از محورهای مورد توجه در اینوكاپ ۲۰۱۹ را "بازی سازی" و عرصه نوآوری در "گیم ایرانی" عنوان نمود و اظهار داشت: این عرصه هم اكنون سرمایه گذاران زیادی را به خود جذب كرده و از طرفداران زیادی برخوردار می باشد.
حاجی اكبری یكی از دوره های آموزشی اینوكاپ ۲۰۱۹ را "تفكر خلاق" نام برد و تشریح كرد: در این دوره ها همینطور مبحث تیم سازی را مورد توجه قرار خواهیم داد، ضمن آن كه با عنایت به برگزاری دوره ها به صورت سمینار، مباحث پایه ای تر همچون معرفی استارتاپ یا كارآفرین در اولویت خواهد بود كه موضوعات آنها متعاقباٌ اعلام خواهد شد.
وی درباره چگونگی راه یابی تیم ها به مرحله نهایی، توضیح داد: مهلت ارسال طرح ها به جشنواره تا ۲۰ دی ماه خواهد بود و طی مرحله اول ارزیابی، ۳۰ الی ۴۰ تیم به مرحله دوم راه پیدا می كنند. در این میان ۱۰ الی ۱۵ تیم هم به مرحله نهایی راه پیدا كرده و بعد از عرضه حضوری، طرح های برتر در روز ۱۳ اسفندماه معرفی و تقدیر خواهند شد.
به گزارش بست روید به نقل از ایسنا، علاقه مندان به ارسال طرح های نوآورانه به دبیرخانه این جشنواره می توانند به وب سایت INNOCUP.KNTU.AC.IR رجوع كنند.



1397/09/28
20:12:01
5.0 / 5
4701
تگهای خبر: بین المللی , دانشگاه , ربات , نوآوری
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
BestRoid اندروید