همکاری و مشارکت محققان ایرانی در برنامه نوآوری و پژوهش اروپا

همکاری و مشارکت محققان ایرانی در برنامه نوآوری و پژوهش اروپا

بست روید: در نشستی جزییات پروژه RiskGone که یکی از پروژه های اتحادیه اروپا است و ستاد توسعه فناوری نانو، دانشگاه شریف و دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند، مورد بررسی قرار گرفت.



به گزارش بست روید به نقل از ستاد نانو، نشست معرفی برنامه نوآوری و پژوهش اروپا با حضور اساتید دانشگاه های کشور در محل ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو اجرا شد.
در این جلسه دکتر قدیری، عضو هیات مدیره انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران که در یکی از پروژه های پیشین برنامه Horizon اروپا همکاری داشت، به بررسی ساختار برنامه حمایت اتحادیه اروپا از پژوهش «Horizon Europe» پرداخت و از ساز وکارهای همکاری با این برنامه سخن گفت.
قدیری برنامه سالهای ۲۰۲۰-۲۰۱۴ اتحادیه اروپا و ۲۰۲۷-۲۰۲۰ این منطقه را از نظر بودجه و جزییات پروژه ها مورد بررسی قرار داد و اظهار داشت: برنامه ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ اتحادیه با بودجه ۸۰ میلیارد یورویی یکی از عظیم ترین پروژه های تحقیقاتی در جهان است که این رقم برای برنامه ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۷ به رقم نجومی ۹۵٫۵ میلیارد یورو رسیده است که فرصت های همکاری زیادی برای محققان ایرانی بمنظور همکاری با این برنامه ها وجود دارد.
حسن پوی پوی، مدیر گروه استاندارد و ایمنی ستاد توسعه فناوری نانو نیز در این جلسه جزئیاتی درباره ی پروژه های نانویی که در برنامه ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۷ هورایزن وجود دارد، ارائه داد و تصریح کرد: سازگاری آب و هوایی و سلامت همچون محورهای مهم این پروژه ها هستند.
وی، اعتبارسنجی و تایید صلاحیت مجری حقوقی، انتقال پول، انتقال کیت های آزمایشگاهی و مواد شیمیایی مورد نیاز را همچون چالش هایی دانست که در راه مشارکت در پروژه RiskGone ستاد نانو با آن مواجه بود.
RiskGone یکی از پروژه های اتحادیه اروپا است که ستاد توسعه فناوری نانو نیز در آن مشارکت داشته و دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان بازوهای اجرائی ستاد در این پروژه حضور داشتند.
ایران در کارگروه ۴ و ۵ پروژه Risk-GONE مشارکت داشت. در برنامه های ۴ و ۵ به ترتیب مقایسه های بین آزمایشگاهی دستگاه تفرق نور پویا (DLS) و تست های ایمنی انجام می شد که لابراتوار DLS مرکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی تهران با ستاد توسعه فناوری نانو برای انجام این پروژه همکاری داشتند.
وجود زیرساخت های مناسب در این دو دانشگاه و همین طور سابقه همکاری در پروژه های مشابه با این دو مجموعه، از دلیلهای مهم انتخاب این دو دانشگاه برای مشارکت در این پروژه بود.


منبع:

1402/11/18
08:12:23
5.0 / 5
289
تگهای خبر: استاندارد , خدمات , دانشگاه , صنعت
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
BestRoid اندروید