با این دوربین هركسی می تواند مراقب شما باشد

با این دوربین هركسی می تواند مراقب شما باشد

بست روید: چه اتفاقی می افتد اگر دوربین هایی كه فرض می گردد شما با آن ها باید احساس امنیت كنید، پر از حفره های امنیتی باشند؟ چه می گردد اگر كسی بتواند این دوربین ها را ضد شما بچرخاند و به نوبه خود به حریم خصوصی تان حمله كند؟


به گزارش بست روید به نقل از ایسنا، در طول سال های اخیر استفاده از تجهیزات الكترونیكی و دوربین مدار بسته برای حفاظت از تمامی مكان ها همچون سازمان ها، شركت ها، مجتمع های مسكونی، فروشگاه های زنجیره ای كوچك و بزرگ حتی در ایران هم به شدت رو به افزایش بوده است.
با عنایت به نیاز روزافزون به تامین امنیت استفاده از تكنولوژی، سیستم های امنیتی رو به افزایش است اما به علت نبود مركزی مشخص برای استخراج و جمع آوری اطلاعات شاید نتوان آمار دقیقی عرضه داد. اما برپایه شرایط كشور و تقاضاها سالیانه بیش از ۱۰۰ هزار دوربین مدار بسته از كشورهای دیگر وارد ایران شده و صدها میلیون دلار ارز صرف واردات این تجهیزات الكترونیكی و دوربین های مدار بسته می گردد.
دوربین های مداربسته با رواج اینترنت و تسهیل اتصال به این شبكه پاسخی مناسب برای نیاز بشر امروزی به مدیریت اماكن و نظارت بر آن ها هستند. با این حال، این دوربین ها ایراداتی امنیتی هم دارند كه از آن جمله می توان به امكان افشای اطلاعات كلمه عبور به علت عدم تامین امنیت قسمت های مهم دوربین اشاره نمود.
دوربین های متصل به وب می توانند امنیت بالایی داشته باشند و ابزارهایی را كنترل كنند كه می توانند منزل تان را سالم نگه دارند. این دوربین ها با استفاده از یك گوشی هوشمند یا كامپیوتر به شما این امكان را می دهند كه از اینترنت تغذیه كنید، این امر برای امنیت خانگی و یا مراقبت از كودكان و حیوانات خانگی، ضروری هستند.
اما با رشد استفاده از اینترنت اشیاء، این سوال وجود دارد كه چه اتفاقی می افتد اگر این دوربین ها، كه فرض می گردد شما با آن ها باید احساس امنیت كنید، پر از حفره های امنیتی باشند؟ چه می گردد اگر كسی بتواند این دوربین ها را ضد شما بچرخاند و به نوبه خود به حریم خصوصی تان حمله كند؟ این دقیقا همان چیزی است كه به تازگی در بعضی از دوربین های متصل به وب پیدا شده است.
اگر كسی خواست از سر كنجكاوی از منزل یك فرد بازدید كند، یقینا با پاسخ منفی صاحب خانه روبرو می ­شود چونكه حریم خصوصی افراد اجازه این كار را نمی­ دهد اما گاهی دوربین­ های مداربسته، به علت امنیت پایین و نقص های امنیتی، این اجازه را به راحتی صادر می­ كنند. این دفعه نه تنها برای یك نفر بلكه برای همه افرادی كه به اینترنت دسترسی دارند و از سویی نه تنها برای منزل كه برای تمامی اماكنی كه این دوربین ها نصب شده­ اند.

به تازگی پژوهشگران امنیتی از شركت Pen Test Partners، نقص های امنیتی را در دوربین های هوشمند كه توسط یك شركت به نام سوان تولید شده است پیدا كرده اند. این عیب می تواند به هر كسی اجازه دهد كه به این دوربین های هوشمند دسترسی داشته باشد و بدون اجازه جریان آن ها را ببیند.

این نقص چگونه كار می كند؟ هر دوربین سوان با استفاده از یك شماره سریال سخت افزاری برای برقراری ارتباط با سرویس ابر مبتنی بر آن توسط OzVision است. با استفاده از نرم افزار ساده پروكسی، محققان موفق به رد هر شماره سریال تلویزیونی این دوربین ها شدند تا فید آن را مشاهده كنند.
قبل از این هم اعلام شده بود كه دوربین­ های شركت Netwave دارای آسیب­ پذیری هستند كه در آن­ ها امكان افشای اطلاعات كلمه­ عبور مهیاست. دلیل این آسیب­ پذیری عدم تامین امنیت قسمت­های مهم دوربین بود. این آسیب­ پذیری سبب می­ شد اطلاعاتی نظیر كلمه­ عبور وای فای و در صورت وجود صدمه پذیری نشت حافظه، نام­كاربری و رمزعبور وب لاگین هم به دست آید.



1397/06/29
12:17:09
0.0 / 5
4920
تگهای خبر: اینترنت , پژوهشگران , گوشی , هوشمند
این مطلب بست روید چطور بود؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
BestRoid اندروید