رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران:
طرح پسادكتری فناورانه برای رفع چالش صنایع اجرایی می شود
بست روید: صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران در امتداد تحقق شعار سال جهش تولید برنامه ای برای رفع چالش صنایع با دانش فارغ التحصیلان پسا دكتری به اجرا درآورد.
ایمان افتخاری رئیس صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلان اینکه این صندوق در فضای پشتیبانی از تولید در کشور فعالیت می کند، اظهار نمود: ما تلاش می نماییم علاوه بر کارهای مرز دانشی برنامه های دیگری را اجرایی نماییم که به مسائل صنعتی و فضای کارآفرینی فارغ التحصیلان دانشگاهی ارتباط داشته باشد.
وی با تاکید بر فراهم کردن شرایط برای تحقق شعار سال «جهش تولید» اظهار داشت: در این راستا برنامه هایی را در صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران آغاز نموده ایم و برای فارغ التحصیلان پسادکتری مسیری را با صنعت به وجود آورده ایم.
به گفته رئیس صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران، یکی از این طرح ها، طرح «پسادکتری فناورانه» است که فارغ التحصیلان این دوره را با صنعت ارتباط می دهیم؛ حالا یکی از این صنعت که مربوط به لاستیک سازی است اجرایی شده است.
وی درباب این طرح توضیح داد: صندوق ارتباطاتی با صنایع مختلف برقرار کرده و مقرر است این صنایع چالش های خودرا مطرح کنند تا بواسطه فارغ التحصیلان کشور که با صندوق ارتباط دارند مرتفع شود.
افتخاری اشاره کرد: پژوهشگر می تواند مسئله صنعت مورد نظر را مطالعه و پیشینه خودش را عرضه نماید تا مشکلات هر صنعت بواسطه علم دانشگاهی رفع گردد.
به گفته وی، ما علاوه بر صنعت لاستیک سازی، با ۵ صنعت دیگر همچون صنایع معدنی، فولاد، پتروشیمی، فناوری اطلاعات و بازاریابی شبکه ای رایزنی کرده ایم و مقرر است پژوهشگران مرتبط را با این صنایع ارتباط دهیم تا مسئله صنایع رفع گردد و بتوانیم جهش تولید را در این عرصه ببینیم.
افتخاری عنوان کرد: ما در واقع این انگیزه را در فارغ التحصیلان ایجاد می نماییم که بتوانند به صنایع ورود پیدا کنند و از جانب دیگر هم صنایع هزینه های تولید خودرا بدین واسطه کاهش دهند و نیازهای خودرا با توان پژوهشگران کشور رفع کنند.
وی با اشاره به حمایت صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران در این خصوص اظهار داشت: ما در این طرح که بر اساس جهش تولید است تسهیلاتی به فارغ التحصیلان اعطا می نماییم و از طرف دیگر طبق تعاملاتی که با صنعت داشته ایم آن صنعت هم تسهیلاتی به پژوهشگر اعطا خواهدنمود تا طرح اجرایی شود.
رئیس صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران اشاره کرد: هم اکنون بیش از ۳۵ هزار پژوهشگر با صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران ارتباط دارند که صاحب کرسی های پژوهشی هستند و می توانند با بهره گیری از دانش خود مشکلی را رفع کنند؛ ما در صندوق این پژوهشگران را با صنایع ارتباط می دهیم.
به گفته افتخاری، ایجاد انگیزه در پژوهشگران و ریسک در مجموعه های صنعتی در استفاده از دانش بومی می تواند در امتداد جهش تولید باشد.
منبع: بست روید
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید