مهر خبر می دهد؛

آئین نامه كاهش موانع مشاغل مجازی ابلاغ گردید

آئین نامه كاهش موانع مشاغل مجازی ابلاغ گردید

به گزارش بست روید سازوكار اجرایی كارگروه كاهش موانع و پشتیبانی از كسب و كارهای مبتنی بر فضای مجازی به دستگاه های اجرایی ابلاغ گردید.



به گزارش بست روید به نقل از مهر، برای پشتیبانی از كسب و كارهای مبتنی بر فضای مجازی و كاهش موانع این نوع مشاغل، دستورالعمل «تشكیل و نحوه عمل كارگروه كاهش موانع كسب و كارهای مجازی با استفاده از ساماندهی و كاهش شكایت دستگاه ها به طرفیت آنها»، به دستگاه های مربوطه ابلاغ گردید.
بر اساس این شیوه نامه، كارگروه كاهش موانع كسب و كارهای مجازی با عضویت نماینده معاونت حقوقی ریاست جمهوری بعنوان رئیس كارگروه و نمایندگان وزارتخانه های ارتباطات و فناوری اطلاعات ـ تعاون، كار و رفاه اجتماعی ـ صنعت، معدن و تجارت ـ فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ امور اقتصادی و دارایی و همینطور معاونت علمی ریاست جمهوری در معاونت حقوقی ریاست جمهوری تشكیل می گردد.
«كمیته تخصصی» این كارگروه هم متشكل از كارشناسان معرفی شده هر یك از دستگاه های عضو كارگروه با تلفیقی از مدیران كل استانی دستگاه های عضو به ریاست استاندار در استان مربوطه تشكیل می شود؛ درخواست رسیدگی و تجویز شكایت هر یك از دستگاه های مشمول یا گزارش ارسالی هر یك از دستگاه های اجرایی ابتدا در كمیته تخصصی مطرح می گردد و در صورت عدم رفع اختلاف، مبحث در كارگروه كاهش موانع كسب و كارهای مجازی، جهت تصمیم گیری نهایی مطرح خواهد شد.
زمان جلسات كارگروه، مبحث آن و دعوت به جلسه اعضا با قید دعوتنامه توسط نماینده معاونت حقوقی ریاست جمهوری بعنوان رئیس كارگروه، به اعضا ابلاغ می گردد.
چنانچه مبحث با استفاده از كمیته تخصصی حل و فصل نشود، هر كدام از دستگاه های دولتی كه قصد شكایت از متصدیان كسب و كار و كارآفرینان كسب و كارهای مجازی را داشته باشند، باید مبحث را در چارچوب درخواست شكایت جهت طرح و بررسی در كارگروه، به رئیس كارگروه كه معاون حقوقی ریاست جمهوری است، اعلام نماید.
همچنین دستگاه های دولتی باید در درخواست خود به صورت مشخص، نوع تخلف، مستند قانونی مربوطه و آثار و عواقب تخلف به همراه راهكارهای حل و فصل مبحث را بیان كنند.
بر اساس بخشنامه ابلاغی، در صورتیكه كارگروه كاهش موانع كسب و كارهای مجازی، تخلف مبحث شكایت را مقرون به واقع تشخیص دهد، اجازه طرح شكایت توسط دستگاه دولتی را خواهد داد؛ چنانچه تخلف احراز شده، از نظر كارگروه بدون احتمال ورود خسارت یا عواقب جدی قابل اصلاح باشد، كارگروه به طرف شكایت، فرصت اصلاح یا رفع تخلف را می دهد. چنانچه با بیان دستگاه طرف شكایت از اصلاح یا رفع تخلف استنكاف كند، كارگروه مجوز طرح شكایت را به دستگاه متقاضی شكایت خواهد داد.
حسب مصوبه هیئت وزیران، هیچ یك از دستگاه های مشمول اجازه ندارند بدون طرح موضوع، در كمیته تخصصی و كارگروه و تجویز طرح شكایت، نسبت به طرح شكایت و درخواست فیلترینگ یا پاسخ به هر استعلام به منظور فیلترینگ اقدام كنند؛ در غیر این صورت اقدام مدیرانی كه بدون در نظر گرفتن مجوز، شكایت را امضا كنند، به هیئت رسیدگی به تخلفات اداری جهت رسیدگی، ارجاع خواهد شد.



1397/10/02
20:11:39
5.0 / 5
4734
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
BestRoid لینک دوستان بست روید
BestRoid اندروید