از سوی پژوهشگاه بیوتكنولوژی كشاورزی؛

دانش فنی تولید استارترهای لبنی به صنعت واگذار می شود

دانش فنی تولید استارترهای لبنی به صنعت واگذار می شود

بست روید: دانش فنی تولید استارترهای لبنی از طرف پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در قالب تفاهم نامه ای به واحدهای عضو انجمن صنایع فرآورده های لبنی منتقل می شود.


به گزارش بست روید به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، این پژوهشگاه در قالب تفاهم نامه ای با انجمن صنایع فرآورده های لبنی در زمینه انتقال فناوری و تجاری سازی استارترهای مورد نیاز صنایع لبنی همکاری می کند. محمد امین حجازی رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در این زمینه اظهار داشت: مدت این تفاهم نامه که به امضای دکتر خوش خلق سیما، رئیس پژوهشگاه و دکتر میراسلام تیموری، رئیس انجمن صنایع فرآورده های لبنی رسیده، پنج سال است که با توافق طرفین قابل تمدید است. وی با اشاره به این که استارترها در تولید محصولات لبنی تخمیری همچون پروبیوتیک ها مورد استفاده قرار می گیرند، اشاره کرد: استفاده از این میکروارگانیسم های تخمیری جهت تهیه و تولید فرآورده های لبنی پیشینه ای تاریخی دارد که با گذشت زمان و پیشرفت علم، تولید مرغوب ترین محصولات لبنی را که می توانند بر سلامت مصرف کننده تاثیر مستقیم داشته باشند، میسر کرده است. دکتر حجازی اضافه کرد: محصولات لبنی سنتی ما، منابع با ارزشی جهت جداسازی باکتری های پروبیوتیک هستند که افزودن این نوع باکتری ها بعنوان استارتر به پنیر و ماست های صنعتی این امکان را فراهم می آورد که محصولات لبنی با خاصیت های مطلوبی به بازار ارائه شود.


منبع:

1399/10/05
01:05:31
5.0 / 5
474
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
BestRoid اندروید