ابداع تكنولوژی جدید برای تسهیل ارتباط مغز با عضلات قطع شده

ابداع تكنولوژی جدید برای تسهیل ارتباط مغز با عضلات قطع شده

محققان دانشگاه ام آی تی فناوری تازه ای ابداع نموده اند که سبب می شود قطعات پروتزی با اجزای باقیمانده از بخش های قطع شده بدن و مغز سازگاری و هماهنگی بیشتری پیدا کنند.



به گزارش بست روید به نقل از نیواطلس، بخش اعظم حرکات دست و پای انسان مبتنی بر دو عضله به هم پیوسته است که به صورت مرتب منقبض و منبسط می شوند.
به عنوان مثال، وقتی فرد آرنج خویش را خم می کند، با کشش عضله سه سر، عضله دوسر منقبض می شود. این حرکت کششی اطلاعات در ارتباط با بازخورد حسی را به مغز منتقل می کند و به آن کمک می نماید تا وضعیت بازو را ردیابی کند.
در اغلب موارد قطع عضو، انتهای پیوسته عضلات متناظر با یکدیگر بریده می شود و این سبب می شود آنها ارتباط صحیحی با یکدیگر نداشته باشند. در نتیجه، سیگنال های عضلانی ارسال شده به مغز پیام های درستی را منتقل نمی کنند. این بدان معناست که خیلی از افراد قطع عضو شده باید برای مدیریت حرکت پروتزهای خود به آنها نگاه کنند و نمی توانند چنین کاری را به مغزشان واگذار کنند.
محققان دانشگاه ام آی تی برای حل این مشکل یک رابط کاربری به نام «اِی ام آی» طراحی نموده اند که با اتصال سیم های دارای گیرنده آن به عضلات پا یا دست می توان محل دقیق برقراری ارتباط میان این عضلات و مغز را شناسایی کرد و از این طریق محل دقیقی را برای قطع این عضلات شناسایی کرد تا ارتباط شبکه عصبی مغز با دست و پا مختل نشود.
در نتیجه سیستم ارتباطی بدن انسان مختل نمی گردد و مغز می تواند کماکان با اندام قطع شده ارتباط برقرار کرده و آنها را هدایت کند.
فناوری مورد اشاره بر روی ۱۵ داوطلب آزمایش شده و نتایج به دست آمده از آن مناسب بوده است. انتظار می رود در آینده با آزمایش های بیشتر بر روی این رابط فناورانه زمینه استفاده عمومی از آن فراهم گردد.


منبع:

1399/12/01
23:51:17
0.0 / 5
1033
این مطلب بست روید چطور بود؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
BestRoid اندروید