با بكارگیری فناوری های نوین؛
راه های ایجاد حمل ونقل هوشمند و ایمن گشایش می یابد
به گزارش بست روید دبیر ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار داشت: برای ایجاد حمل و نقل هوشمند و ایمن به توسعه فناوری های مدرن در كشور نیاز داریم.
به گزارش بست روید به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، منوچهر منطقی در مورد یكپارچه سازی بخش حمل و نقل در كشور، بیان كرد: ما در ستاد تلاش می نماییم حمل و نقلی هوشمند و تركیبی ایجاد نماییم. این كار را با یكپارچه سازی بخش های مختلف دریایی، ریلی، خودرویی و هوایی انجام خواهیم داد.
وی اضافه كرد: تمام تلاش ما در چارت جدید ستاد، ایجاد حمل و نقلی ارزان تر، ایمن تر و با قابلیت اعتماد بیشتر است، تا از این طریق خدمت رسانی به مردم در این حوزه شتاب علمی و معقول بگیرد.
به گفته منطقی، با عنایت به اینكه در دنیا توسعه حمل و نقل به كمك فناوری های مختلف صورت می گیرد، ما هم تلاش خواهیم كرد كه این فناوری ها را به خدمت بخش حمل و نقل درآوریم.
وی خاطرنشان كرد: ایران در آینده نزدیك با بهره گیری از دانش و تخصص بومی و با یكپارچه سازی فعالیت ها به سمت توسعه حمل و نقل هوشمند گام بلندی بر خواهد داشت.
دبیر ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره همكاریهای بین المللی برای توسعه حمل و نقل در كشور، خاطرنشان كرد: بهره گیری از تجارب و توانایی های بین المللی برای توسعه حمل و نقل كشور خوب است؛ اما تلاش می نماییم این توسعه و پیشرفت را به كمك توانمندی های داخلی و با ایده جوانان كشور محقق نماییم.
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید