سورنا ستاری:
قرارداد تولید ۲۰۰ واكسن و دارو منعقد شده است
بست روید: معاون علمی و فناوری با اشاره به اینكه تابحال قرارداد تولید بیشتر از ۲۰۰ واكسن و دارو منعقد شده است، اظهار داشت: هم اكنون ۴هزار و۳۰۰ شركت دانش بنیان در حال فعالیت هستند.
به گزارش بست روید به نقل از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری در دیدار نوروزی با رئیس جمهور كشور گفت و گو كرد.
ستاری در این نشست با اشاره به اینكه زیست بوم كارآفرینی و نوآوری شركت های دانش بنیان و استارت اپ ها مولود دولت یازدهم است، اظهار نمود: ماحصل این توجه ویژه نقش آفرینی بیشتر از ۴۳۰۰ شركت دانش بنیان و هزاران استارت اپ با درآمدی بیشتر از ۸۰ هزار میلیارد تومان و ایجاد هزاران شغل در اقتصاد كشور از دولت یازدهم به این سو نقش آفرینی كرده است.
قرارداد تولید بیشتر از ۲۰۰ واكسن و دارو
وی به برنامه معاونت علمی و فناوری در امتداد رونق تولید محصولات دانش بنیان اشاره نمود و افزود: در عرصه تولید داروهای زیست فناوری قرارداد تولید بیشتر از ۲۰۰ قلم دارو و واكسن با همكاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در سال ۹۷ با نقش آفرینی بخش خصوصی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور منعقد شد.
ایجاد بستر مناسب برای جوانان خلاق
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از تاكید ویژه رئیس جمهور به سوژه جوانان خلاق، كارآفرین و نخبه و استارت آپی تاكید ایشان بر ایجاد زمینه های حفظ و ماندگاری استعدادهای برتر اظهار داشت: برنامه های بنیاد ملی نخبگان برای بازگشت استعدادهای برتر به كشور در حال انجام می باشد كه سال قبل زمینه ساز بازگشت بیشتر از یك هزار و چهارصد نخبه ایرانی غیرمقیم از صد دانشگاه برتر به كشور شد كه كوشش برای فراهم ساختن محیط مساعد ایجاد شركت های دانش بنیان و استارت اپ ها انگیزه بخش این افراد بوده است.
رفع چالش های ملی و اقلام تحریمی
ستاری، از نقش آفرینی كسب وكارهای دانش بنیان و استارت اپ ها در تحقق بخشیدن به رونق تولید و تأمین نیاز كشور به اقلام تحریمی (رفع چالش های ملی و اقلام تحریمی)، تأسیس كارخانجات و مراكز نوآوری و های تك گفت و افزود: نگاه و عنایت ویژه رئیس جمهور و شناخت روشن به اهمیت این مساله ها، چراغ راه كاروان علمی و فناوری قرار گرفت؛ این توجه و شناخت باعث شده است تا فعالان دانش بنیان و استارت اپی، همچون گذشته كه همراه و یاور اقتصاد كشور بوده اند، با انگیزه مضاعف، تلاش خودرا برای رونق تولید و تأمین نیاز كشور به كالاهای تحریمی به كار ببندند.
به بیان معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری شاید اگر این توجه از طرف عالی ترین مقام اجرایی كشور، نبود و مسیر اقتصاد دانش بنیان و استارت اپ ها، رویكرد به سرمایه های انسانی و اهمیت یك فضای مناسب برای بالندگی نهال های كارآفرینی و نوآوری وجود نداشت، مسیر دیگری رقم می خورد.
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید