وزیر ارتباطات:

اینترنت خبرنگاران مانند سالهای گذشته فعال می شود

اینترنت خبرنگاران مانند سالهای گذشته فعال می شود

به گزارش بست روید، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: خبرنگاران از ۱۷ مرداد به مدت یک ماه فرصت دارند از راه پنجره ملی خدمات هوشمند برای دریافت اینترنت خبرنگاری اقدام نمایند.


به گزارش بست روید به نقل از ایسنا، عیسی زارع پور_وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات_ در آستانه روز خبرنگار به سازمان صدا و سیما رفت تا ضمن تبریک این روز به خبرنگاران از بخش های مختلف تحریریه سازمان بازدید کند.
زارع پور در جریان این بازدید با حضور در یک برنامه زنده تلویزیونی پاسخگوی سوالاتی بخصوص در حوزه توسعه پنجره واحد خدمات دولت هوشمند و توسعه پیام رسان های بومی بود.
وی ضمن اشاره به فعال شدن اینترنت خبرنگاران مانند سالهای گذشته اظهار داشت: خبرنگاران از ۱۷ مرداد به مدت یک ماه فرصت دارند از راه پنجره ملی خدمات هوشمند برای دریافت اینترنت خبرنگاری اقدام نمایند.
وزیر ارتباطات در این گفت و گو با اشاره به اینکه حالا ۹۸ درصد دستگاههای اجرایی به پنجره واحد خدمات دولت هوشمند متصل شده اند، اظهار داشت: این اتفاق بزرگی است که با همراهی و مطالبه گری رسانه ها بخصوص صدا و سیما صورت گرفت.
ایشان در ادامه در تشریح نقش رسانه در این رابطه اضافه کرد: برای تحقق دولت هوشمند که بر مبنای تعریف اگر کاری با دولت داشته باشید، بتوانید بدون رجوع حضوری و بدون ارائه مدرک، خدمت را در هر ساعت شبانه روز دریافت کنید. یک برنامه ۴ ساله پیشبینی کرده بودیم که دو سال آن گذشته و دو سال دیگر باقی مانده است و برای تحقق آن در قانون بودجه هر ساله تکالیف دستگاه ها را مشخص کرده ایم تا هم تکالیف دستگاه ها مشخص شود و هم نهادهای نظارتی پیگیری می کنند.
زارع پور افزود: در قدم اول قرار شد دستگاه ها هر خدمتی که دارند در این پنجره واحد ارائه کنند. هم اکنون هم معدود دستگاههای همچون چند دانشگاه، چند شهرداری مراکز کلان شهرها، سازمان سنجش و... باقی مانده اند.
وزیر ارتباطات ضمن اشاره به این که هم اکنون قاطبه دستگاه ها به این پنجره پیوسته اند، خاطرنشان کرد: انصافا اگر پیگیری های رسانه ملی نبود این اتفاق نمی افتاد. این خیلی خوب است که چنین ظرفیت مطالبه گری در صداوسیما وجود دارد که پروژه های ملی که منافع مردم در آن قرار دارد و می تواند خیلی زود حال مردم را خوب کند در دستور قرار می گیرد. این مطالبه گری یک سرمایه است برای کشور به حساب می آید و باید قدر آنرا بدانیم.
زارع پور ضمن اشاره به گامهای بعدی پنجره ملی تصریح کرد: سال جاری مقرر است غیر از اینکه صد درصد خدمات از راه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ارائه شود، یک پنجم این خدمات به شکل کاملا هوشمند باید باشد یعنی مردم بدون رجوع حضوری و ارائه مدرک، خدمت را درخواست کنند و این خدمت به آنها ارائه شود. همینطور در حوزه خدمات هوشمند تمام استعلامات بین دستگاهی باید تا آذر ماه برخط شوند.
وی ادامه داد: کاغذ از مسیر خدمات دولتی باید حذف شود و همه خدمات باید آنی و برخط شود. در این راه حتما مطالبه گری رسانه، بخصوص رسانه ملی حتما می تواند گره گشا باشد و با همراهی دستگاههای نظارتی حتما سال جاری را می توانیم به یک سال خوب و تاریخی در ارائه خدمات فناورانه به مردم تبدیل نماییم.
زارع پور در ادامه ضمن اشاره به توسعه خدمات سکوها و پیام رسان های بومی اظهار داشت: ما از آغاز دولت سیزدهم به دنبال این بودیم که از سکوهای بومی حمایت نماییم تا بتوانند با نسخه های مشابه خارجی رقابت کنند. اما سال قبل اتفاقاتی افتاد که نهادهای امنیتی مجبور به اعمال محدودیت بر پلت فرم های خارجی شدند که همین مساله سبب شد که کار ما بیشتر شود و ما در فرصت کوتاهی مجبور شدیم زیرساخت های بسیار زیادی را در کشور فراهم نماییم.
وی ادامه داد: هم اکنون این سکوها پذیرای میلیونها نفر در روز هستند. در همین ایام حج گذشته (از اوایل خرداد تا اوایل تیر ماه) و در حدود ۵۰ روز، قریب به ۱۴ و نیم میلیون تماس از عربستان از راه دو پیام رسان ایرانی با رضایت حدود ۸۰ درصدی داشتیم. در این اتفاق هم نقش صدا و سیما بسیار پررنگ بود از این جهت که صدا و سیما تعاملات خود با مخاطبان به سکوهای بومی منتقل کرد.

وزیر ارتباطات در خاتمه خواهان مطالبه گری رسانه ها بخصوص صدا و سیما از تمامی دستگاههای دولتی، مدارس، دانشگاه ها و... جهت استفاده از پیام رسان های بومی به جای نمونه های خارجی برای تعامل با مخاطلبان شان شد.





منبع:

1402/05/16
10:17:04
5.0 / 5
268
تگهای خبر: اینترنت , خدمات , دانشگاه , فناوری
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
BestRoid اندروید