مدیر برنامه ملی توسعه شهرك های گلخانه ای و شیلاتی:

دانش بنیان شدن کشاورزی در گرو باور به نقش محوری روستاها است

دانش بنیان شدن کشاورزی در گرو باور به نقش محوری روستاها است

به گزارش بست روید، مدیر برنامه ملی توسعه شهرک های گلخانه ای و شیلاتی اظهار داشت: قوای سه گانه کشور باید روستاها را یکی از محورهای اصلی توسعه دیده و استقلال کشور را وابسته به آن ببینند.



به گزارش بست روید به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نادرقلی ابراهیمی اولویت دارترین و مهم ترین مسئله امروز کشور را اقتصاد دانست و اضافه کرد: اصل کلیدی و راهبردی در تحول کشور نیز، دخیل کردن مردم برای تحول در اقتصاد است.
وی افزود: روستاها که مهم ترین رکن تولید بخش کشاورزی بوده و هنوز هم بیشتر از یک سوم جمعیت کشور را در خود جای داده، نیازمند نگاه اقتصادی حمایتی است و باید برای تحقق، آن حقیقتاً بخش کشاورزی در ارکان تصمیم گیری به حساب آید و حداقل سهم خویش را به دست آورد.
به گفته وی در جهان امروز به ندرت کشور پیشرفته صنعتی را بدون کشاورزی پیشرفته و صنعتی خواهیم دید و اغلب کشورهای پیشرفته دارای کشاورزی مدرن هستند.
ابراهیمی لازمه ایجاد شرایط لازم در جهت جهش بخش کشاورزی به سمت امنیت غذایی پایدار و تحقق بهره وری را تغییر تفکر و نگاه قوای سه گانه کشور به روستاها و تولید محصولات کشاورزی دانست و اظهار نمود: قوای سه گانه کشور باید روستاها را یکی از محورهای اصلی توسعه دیده و استقلال کشور را وابسته به آن ببینند.
مدیر برنامه ملی توسعه شهرک های گلخانه ای و شیلاتی تصریح کرد: تا این تغییر نگاه شکل نگیرد، بطور قطع برای روستاها در جذب و جلب سرمایه های داخلی و خارجی، صنعتی و دانش بنیان کردن کشاورزی، توسعه صنایع تبدیلی، غذایی و افزایش بهره وری این بخش مهم اقتصادی تلاش موثر صورت نخواهد گرفت.
وی ضمن بیان این که نگریستن به خودکفایی بدون توجه به الزامات پایداری آن، همواره کشور را با صدمه پذیری مواجه خواهد کرد؛ اظهار داشت: از الزامات توسعه پایدار، نگاه جدی همراه با برنامه های مدون به منابع پایه همچون منابع آب و خاک کشور و اعمال روش های بهره ور با ملاحظات محیط زیستی در زیست بوم کشور است.
ابراهیمی ضمن بیان اهمیت اقتصادی کردن بخش کشاورزی و افزایش ارزش افزوده آن، اذعان کرد: ضروری می باشد، کشاورزی از حالت اقتصاد معیشتی به حالت اقتصاد مدرن صنعتی تبدیل گردد و این مهم میسر نیست مگر آنکه آنقدر سرمایه گذاری در قسمت را بالا ببریم تا ملاحظه شود که کار کشاورزی برای تولیدکنندگان آن مقرون به صرفه است.
او در انتها خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته حداکثر سرمایه گذاری انجام شده بین ۴ تا ۶ درصد کل سرمایه گذاری های کشور بوده که اساسا در حد و اندازه کشاورزی ایران نیست.

1403/01/29
14:23:11
5.0 / 5
104
تگهای خبر: صنعت , فناوری , محصولات
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
BestRoid اندروید