افشین:

خروجی رویداد مانوین باید به ارزش اقتصادی و ثروت تبدیل گردد

خروجی رویداد مانوین باید به ارزش اقتصادی و ثروت تبدیل گردد

بست روید: معاون علمی رییس جمهور، در دومین نشست شورای سیاست گذاری صنایع خلاق مانوین، این رویداد را اولین رویداد معاونت علمی بعد از تغییر پارادایم حکمرانی علم، فناوری و نوآوری دانست و بر حرکت از حمایت های نقطه ای به حمایت های زنجیره ای و ادامه دفاع از صنایع خلاق بعد از برگزاری رویداد تاکید کرد.


به گزارش بست روید به نقل از خبر آنلاین، معاون علمی رئیس جمهوری در دومین نشست شورای سیاست گذاری صنایع خلاق مانوین با تکیه بر تغییر پارادایم حکمرانی علم، فناوری و نوآوری اظهار داشت: سیاست جدید معاونت علمی، عبور از حمایت های نقطه ای و حرکت به سوی حمایت های زنجیره ای است تا حلقه های ایده، سرمایه گذاری، توسعه و بازار همگی در کنار یکدیگر قرار گیرند.

حسین افشین رویداد مانوین را یک برنامه ملی و بین بخشی خواند و اشاره کرد این رویداد باید به عنوان نماد امید، سرزندگی و ایران آینده در بالاترین سطح کیفی اجرا شود. وی همین طور تاکید کرد که خروجی این رویداد باید منتج به جذب سرمایه و تبدیل ظرفیتهای خلاق به ارزش اقتصادی پایدار شود و حمایت ها بعد از پایان رویداد نیز ادامه یابد.

به طور خلاصه به گزارش بست روید به نقل از خبر آنلاین، معاون علمی رییس جمهور در دومین نشست شورای سیاستگذاری صنایع خلاق مانوین با تأکید بر تغییر پارادایم حکمرانی علم، فناوری و نوآوری گفت: سیاست جدید معاونت علمی، عبور از حمایت های نقطه ای و حرکت به طرف حمایت های زنجیره ای است تا حلقه های ایده، سرمایه گذاری، توسعه و بازار همگی در کنار یکدیگر قرار گیرند.

1405/05/29
11:26:50
5.0 / 5
6
تگهای خبر: فناوری , نوآوری
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
پربحث ترین ها

پربیننده ترین ها

جدیدترین ها

BestRoid اندروید