پرستاران از عدم پاسخگویی به مطالباتشان گلایه مندند
به گزارش بست روید، رییس کل سازمان نظام پرستاری، با عنوان این مطلب که پرستاران در بزنگاه های حساس کشور همیشه در خط مقدم خدمت حضور داشته اند، اظهار داشت: جامعه پرستاری از عدم پاسخگویی به مطالبات آنها، گلایه مند است.
به گزارش بست روید به نقل از روابط عمومی سازمان نظام پرستاری، احمد نجاتیان، در مراسم تجدید میثاق جامعه پرستاری با آرمان های انقلاب اسلامی، امام راحل (ره)، رهبر شهید انقلاب و رهبر معظم انقلاب، با بزرگداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای خدمت و سلامت و شهدای جنگ تحمیلی اخیر، بخصوص شهدای جامعه پرستاری، بیان نمود: مراسم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل و شهدا، سنت دیرینه جامعه پرستاری در شروع هفته پرستار است و مجالی برای تقدیر از ایثارگری های این جامعه و تجدید عهد با آرمان های بلند انقلاب اسلامی به حساب می آید.
وی با تقدیر از تولیت آستان مقدس حضرت امام خمینی (ره) و مجموعه برگزارکننده این مراسم، اضافه کرد: جامعه پرستاری با حاضر شدن در این آیین، مراتب سپاس خویش را از حمایت های امام راحل و رهبر شهید از پرستاران اعلام می کند و بر پایبندی خود به خدمت به مردم، حفظ منافع کشور و ایفای مسئولیت در وضعیت حساس تاکید دارد. هم زمان با این مراسم، تعدادی از مدیران و همکاران پرستاری نیز در مشهد مقدس حضور یافته اند تا ضمن زیارت بارگاه امام رضا (ع)، مراسم تجدید میثاقی برگزار کنند.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری ضمن اشاره به جایگاه معنوی حرفه پرستاری در نگاه بزرگان انقلاب و اندیشمندان کشور اظهار داشت: امام خمینی (ره) در دیدار با بهیاران و پرستاران، خدمت پرستاری را عبادتی در شمار عبادت های بزرگ دانسته اند. همینطور رهبر شهید با توصیف پرستاران بعنوان فرشتگان رحمت، بر ارزش و جایگاه این حرفه تاکید کرده اند. این نگاه ارزشمند، مایه افتخار جامعه پرستاری ایران است و مسئولیت ما را در پاسداشت شأن و جایگاه این حرفه دوچندان می کند.
نجاتیان ضمن اشاره به نام گذاری روز پرستار هم زمان با میلاد حضرت زینب (س) اظهار داشت: انتخاب این روز برای بزرگداشت پرستاران، با عنایت به ابعاد مختلف شخصیت حضرت زینب (س)، همچون مراقبت و پرستاری از بیماران، ایستادگی در مقابل ظلم و روایتگری حماسه کربلا، انتخابی عمیق و معنادار است. حضرت زینب (س) همینطور الگویی برجسته از ایفای نقش زنان مسلمان در دفاع از ارزش ها و خدمت به جامعه به شمار می روند.
پرستاران؛ پیشگامان خدمت در جنگ و بحران ها
وی ضمن اشاره به نقش تاریخی پرستاران در دفاع مقدس و بحران های ملی افزود: جامعه پرستاری در دوران جنگ تحمیلی، در خط مقدم ارایه خدمات درمانی حضور داشت و نسل های مختلف پرستاران نیز در حوادثی همچون زلزله، سیل و دیگر بحران ها، مسئولیت خویش را در قبال مردم و کشور به خوبی بازی کرده اند.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری ضمن اشاره به حضور پرستاران جوان در جنگ های اخیر اضافه کرد: گاهی تصور می شد روحیه ایثارگری نسل های جدید نسبت به گذشته کمرنگ شده است؛ اما حضور پرستاران جوان در جنگ دوازده روزه و جنگ اخیر نشان داد که این روحیه نه فقط از بین نرفته، بلکه همچنان با قوت در جامعه پرستاری وجود دارد.
وی در ادامه، با بزرگداشت یاد شهید احمد محمدی، از همکاران جامعه پرستاری، به روایت بخشی از زندگی او پرداخت و اظهار داشت: شهید محمدی همچون پرستاران جهادگری بود که در مقاطع مختلف، از حضور در دفاع از حرم در سوریه و تحمل اسارت تا همراهی با مدافعان امنیت کشور، مسیر خدمت و فداکاری را ادامه داد و عاقبت به شهادت رسید. چنین نمونه هایی نشان میدهد که مسئولیت پذیری و ایثار در جامعه پرستاری، محدود به یک نسل نیست.
نجاتیان همینطور ضمن اشاره به فداکاری پرستاران در وضعیت بمباران و تهدید مراکز درمانی، همچون اقدام شجاعانه یکی از پرستاران در نجات سه نوزاد از بخش مراقبت های ویژه در وضعیت خطرناک، بیان نمود: این صحنه ها جلوه ای از تعهد حرفه ای و روحیه فداکاری پرستارانی است که حتی در شرایطی که جان خود و خانواده هایشان در معرض خطر قرار دارد، خدمت به مردم را در اولویت قرار می دهند.
ایثارگری پرستاران باید با اقدام عملی پاسخ داده شود
رئیس کل سازمان نظام پرستاری با انتقاد از رسیدگی نشدن متناسب به مشکلات و مطالبات پرستاران اظهار داشت: در کنار این همه ایثارگری و جان فشانی، آن طور که باید و شاید به مشکلات پرستاران رسیدگی نشده است. ما شرایط اقتصادی کشور و دشواری های ناشی از جنگ را درک می نماییم، اما اتفاقاً در چنین شرایطی است که باید به نیروهای ایثارگر و کادر بهداشت و درمان که در سخت ترین موقعیت ها در کنار مردم مانده اند، توجه ویژه شود.
وی اضافه کرد: پرستارانی که در ایام بحرانی، بیمارستان ها را ترک نکردند، در کنار بیماران ماندند و حتی در وضعیت تهدید و بمباران به خدمت ادامه دادند، شایسته آن هستند که فداکاری هایشان در عمل مورد توجه قرار گیرد. اگر در بزنگاه های حساس، از نیروهای نظامی و همه نیروهای جان برکف، همچون کادر بهداشت و درمان و پرستاران، حمایت لازم انجام نشود، کشور در آینده با لطمه های جدی مواجه خواهد شد.
نجاتیان با تاکید بر ضرورت تبدیل قدردانی های رسمی به اقدامات ملموس افزود: جامعه پرستاری ضمن تقدیر از حمایت ها و توجهات صورت گرفته، همچنان گلایه دارد که مطالبات و مشکلات پرستاران متناسب با حجم مسئولیت ها، تلاش ها و ایثارگری های آنان برطرف نشده است. انتظار داریم مسئولان، بخصوص در وضعیت دشوار کنونی، برای حل این مشکلات و بهبود وضعیت جامعه پرستاری اقدامات مؤثر و عملی انجام دهند.
وی همینطور از پیام و توجه آیت ا... سید مجتبی خامنه ای به جامعه پرستاری تقدیر کرد و آنرا مایه دلگرمی این جامعه دانست.
هفته پرستار؛ مجالی برای پاسداشت ایثار و پیگیری مطالبات
رئیس کل سازمان نظام پرستاری در آخر اظهار امیدواری کرد هفته پرستار، علاوه بر بزرگداشت مقام و منزلت پرستاران و یادآوری ایثارگری های آنان، مجالی برای شنیده شدن مطالبات و تسریع در حل مشکلات این قشر باشد.
وی با قدردانی مجدد از مجموعه آستان مقدس حضرت امام خمینی (ره) برای فراهم کردن زمینه برگزاری این مراسم اظهار داشت: امیدواریم در سال آینده، در کنار تجدید میثاق با آرمان های امام راحل و شهدا، بتوانیم از حل بخش قابل توجهی از مشکلات جامعه پرستاری سخن بگوییم و شاهد بهبود شرایط خدمت رسانی پرستاران به مردم باشیم.
تجدید میثاق جامعه پرستاری با آرمان های امام راحل
همزمان با شروع هفته پرستار و در آستانه سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س)، رییس کل سازمان نظام پرستاری بهمراه تعدادی از معاونان، مدیران، کارکنان سازمان و پرستاران، با حاضر شدن در حرم مطهر امام خمینی(ره)، با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.
در این آیین، یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهدای حوزه سلامت و شهدای جنگ های تحمیلی ۱۲ روزه و ۴۰ روزه نیز گرامی داشته شد و شرکت کنندگان با ادای احترام به مقام والای شهدا، بر ضرورت پاسداشت ایثارگری های مدافعان کشور و خدمتگزاران مردم تاکید کردند.
حرف آخر اینکه به گزارش بست روید به نقل از روابط عمومی سازمان نظام پرستاری، احمد نجاتیان، در مراسم تجدید میثاق جامعه پرستاری با آرمان های انقلاب اسلامی، امام راحل (ره)، رهبر شهید انقلاب و رهبر معظم انقلاب، با بزرگداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای خدمت و سلامت و شهدای جنگ تحمیلی اخیر، به خصوص شهدای جامعه پرستاری، بیان نمود: مراسم تجدید میثاق با آرمان های امام راحل و شهدا، سنت دیرینه جامعه پرستاری در آغاز هفته پرستار است و مجالی برای قدردانی از ایثارگری های این جامعه و تجدید عهد با آرمان های بلند انقلاب اسلامی بشمار می رود. وی با قدردانی از تولیت آستان مقدس حضرت امام خمینی (ره) و مجموعه برگزارکننده این مراسم، افزود: جامعه پرستاری با حاضرشدن در این آیین، مراتب سپاس خویش را از حمایت های امام راحل و رهبر شهید از پرستاران اعلام می کند و بر پایبندی خود به خدمت به مردم، حفظ منافع کشور و ایفای مسئولیت در وضعیت حساس تأکید دارد. وی ضمن اشاره به نقش تاریخی پرستاران در دفاع مقدس و بحران های ملی اضافه کرد: جامعه پرستاری در دوران جنگ تحمیلی، در خط مقدم ارائه خدمات درمانی حضور داشت و نسل های مختلف پرستاران نیز در حوادثی همچون زلزله، سیل و دیگر بحران ها، مسئولیت خویش را در قبال مردم و کشور به خوبی بازی کرده اند. رییس کل سازمان نظام پرستاری ضمن اشاره به حضور پرستاران جوان در جنگ های اخیر افزود: گاهی تصور می شد روحیه ایثارگری نسل های جدید نسبت به گذشته کمرنگ شده است؛ اما حضور پرستاران جوان در جنگ 12 روزه و جنگ اخیر نشان داد که این روحیه نه فقط از بین نرفته، بلکه بازهم با قوت در جامعه پرستاری وجود دارد. وی در ادامه، با بزرگداشت یاد شهید احمد محمدی، از همکاران جامعه پرستاری، به روایت قسمتی از زندگی او پرداخت و عنوان کرد: شهید محمدی همچون پرستاران جهادگری بود که در مقاطع مختلف، از حضور در دفاع از حرم در سوریه و تحمل اسارت تا همراهی با مدافعان امنیت کشور، مسیر خدمت و فداکاری را ادامه داد و عاقبت به شهادت رسید. ما شرایط اقتصادی کشور و دشواری های ناشی از جنگ را درک می نماییم، اما اتفاقاً در چنین شرایطی است که باید به نیروهای ایثارگر و کادر بهداشت و درمان که در سخت ترین موقعیت ها در کنار مردم مانده اند، توجه ویژه شود. وی افزود: پرستارانی که در روزهای بحرانی، بیمارستان ها را ترک نکردند، در کنار بیماران ماندند و حتی در وضعیت تهدید و بمباران به خدمت ادامه دادند، شایسته آن هستند که فداکاری هایشان در عمل مورد توجه قرار گیرد.
منبع: بست روید
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید