برای فضانوردان و نظامیان؛

شیوه جدید بسته بندی عمر غذا را ۳ برابر می كند

شیوه جدید بسته بندی عمر غذا را ۳ برابر می كند

بست روید: پژوهشگران دانشگاه واشنگتن شیوه جدیدی برای بسته بندی مواد غذایی ابداع نموده اند كه عمر غذا را 3 برابر می كند. این شیوه برای بسته بندی غذای فضانوردان و نیروهای نظامی كارآمد است.


به گزارش بست روید به نقل از دیلی میل، دانشمندان شیوه جدیدی ابداع نموده اند كه عمر ماكارونی و پنیر را ۳ برابر می كند. بدین سان می توان این غذا را بطور كاملا تازه برای فضانوردانی سرو كرد كه طی سفری ۸ ماهه به مریخ می روند. پژوهشگران با استفاده از شیوه «استرلیزه كردن گرمایی با كمك مایكرویو» و افزودن روكش اكسید فلزی به بسته بندی پلاستیكی این غذا توانستند عمر غذا را زیاد كنند. پژوهشگران دانشگاه ایالتی واشنگتن این شیوه را ابداع نموده اند. هدف آنها تامین غذای فضانوردان و نیروهای نظامی است كه نمی توانند غذای تازه بخورند.
در وضعیت معمول تاریخ انقضای غذایی كه در بسته بندی پلاستیكی عادی قرار دارد و در دمای اتاق نگهداری می شود، ۱۲ ماه است. اما پژوهشگران دانشگاهی شیوه بهتری ابداع نموده اند كه از ورود اكسیژن و گازهای دیگر به بسته بندی مواد غذایی جلوگیری می كند. آنها این شیوه جدید بسته بندی را روی ماكارونی و پنیر آزمایش كردند. «شیم سابلانی» محقق ارشد این پروژه می گوید: ما برای عدم نفوذ اكسیژن به ماده غذایی و افزایش عمر آن به شیوه جدیدی نیازمند بودیم. برای افزایش عمر غذا، نخست باید آنرا با«سیستم استرلیزه سازی گرمایشی با كمك مایكرویو»(MATS) استرلیزه كرد. همین طور ماده غذایی باید حتما در پلاستیك استرلیزه شود برای اینكه فلز را نمی توان تحت اشعه مایكروویو قرار داد و نگهداری غذا در شیشه نیز در فضا یا محیط نظامی قابل اجرا نیست. بدین سبب پژوهشگران پوششی از یك اكسید فلزی را به فیلم پلاستیكی افزودند تا از ورود اكسیژن و گازهای دیگر به بسته بندی ماده غذایی جلوگیری نمایند. پوشش بسته بندی غذا از چند لایه پلاستیك مختلف ساخته شده كه هركدام از آنها با هدف خاصی استفاده شده اند. بعنوان مثال یكی از لایه ها مانع خوبی در مقابل گازها است یا لایه دیگر قدرت مكانیكی بیشتری دارد. از طرف دیگر لایه های بیشتر اكسید فلزی نیز به نگهداری بهتر غذا كمك كرد. نیروهای ارتش بسته های ماكارانی و پنیری را آزمایش كردند كه ۳ سال از عمر آن می گذشت. آزمایش نشان داد كیفیت آن با غذایی كه ۹ ماه پیش ذخیره شده، تفاوتی نمی نماید.


منبع:

1398/07/05
13:44:50
5.0 / 5
4770
تگهای خبر: پژوهشگران , دانشگاه , سیستم , كیفیت
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
BestRoid اندروید