وزیر ارتباطات:
تلكام حتما برگزار می شود، نحوه درآمدزایی برخی وس ها غیرقانونی می باشد
به گزارش بست روید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره شائبه هایی كه درباره برگزار نشدن نمایشگاه تلكام مطرح شده بود، اظهار داشت: با عنایت به كاهش بازدید عمومی از نمایشگاه تلكام، پیشنهاد شد كه تلكام را ۴۵ روز دیگر به جای نمایشگاهی برای حضور عمومی، با فضایی برای گفتگو بین شركت های تولیدكننده، اپراتورها، حاكمیت و دانشگاه ها برگزار نماییم و حتما برگزار می گردد.
به گزارش بست روید به نقل از ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه دیدار از شتاب دهنده كودك آنلاین، با اشاره به اخبار انتشار یافته درباره برگزار نشدن نمایشگاه تلكام به علت عدم حضور وزارت ارتباطات، اظهار نمود: در چهار سال گذشته وضعیت بازدیدهای عمومی مردم از تلكام رو به كاهش بوده وجنس ارتباطاتی كه برقرار می شود هم بیشتر ارتباطات شركت ها با یكدیگر است. نمایشگاه تلكام یكی از كلیدی ترین نمایشگاه هایی است كه در كشور داریم و دستاورد تلكام بخش بزرگی از فعالیت ما را پوشش می دهد و ما هم باید در آن حضور پررنگ داشته باشیم.
وی افزود: علیرغم این همكاران ما در سازمان تنظیم مقررات، ارتباطات زیرساخت و پست مطرح نمودند كه ما به جای اینكه تلكام را همچون نمایشگاه الكامپ برای بازدید عموم برگزار نماییم، فضایی برای تبادل نظر و گفتگو برای شركت های تولیدكننده نرم افزار، سخت افزار و مصرف كننده ها كه اپراتورها هستند، حاكمیت و دانشگاه ها ترتیب دهیم كه همچون نمایشگاه های ظرفیت با هم گفتگو كنند. با این روش هم مدیریت هزینه ها بهتر خواهد بود و هم فیزیك كار به شكل درست پیش می رود و نتیجه بهتری حاصل خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح كرد: پیشنهاد این بود كه این نمایشگاه با وقفه ۴۵ روزه برگزار گردد و سندیكای مخابرات و انجمن تولیدكنندگان هم این دیدگاه را قبول داشتند و اپراتورها هم برای پیش رفتن در این چارچوب اعلام آمادگی كردند. ازاین رو برگزاری تلكام به شیوه جدید و با حضور وزارت ارتباطات به قوت خود باقی است. البته گلایه دوستان ما در وزارت صمت هم به جاست، چونكه تلكام یك نمایشگاه تقویم دار است و آنها در حال برنامه ریزی هستند. ازاین رو مجموعه سازمان تنظیم مقررات و تصمیم گیران باید سریع تر عمل می كردند، اما اطمینان داشته باشید این نمایشگاه با قدرت و جدیت برگزار می گردد.
ارتباطات اربعین نسبت به سال قبل بهبود یافته
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اقدامات انجام شده برای اربعین اظهار نمود: بیشترین نقاط ضعف و اشكال در ارتباط رسانی به زائرین اربعین، مربوط به خاك عراق است و با وجود اینكه اپراتورهای عراقی زحمت زیادی برای تأمین ارتباطات می كشند، اما امكان دارد به علت تعدد جمعیت، با مشكلاتی مواجه باشیم. اتفاقی كه در روزهای اربعین همه ساله شاهد آن هستیم، این است كه به علت جمعیت بسیار زیاد، مدت زمان كم و فضای محدود، پوشش ارتباطی این رویداد، سخت بوده و مهندسی خاصی را می طلبد.
جهرمی با اشاره به اینكه همكاران ما هفته گذشته عراق بودند و از وضعیت ارتباطی در این كشور بازدید كردند، اظهار داشت: برآورد می شود كه ظرفیت ارتباطات اپراتورهای عراقی در راه راهپیمایی زائرین نسبت به سال قبل دو برابر افزایش داشته، البته امكان دارد امسال با جمعیتی بیشتر از سال قبل مواجه باشیم و ارتباطات با حالت ایده آل فاصله داشته باشد.
وی افزود: در این زمینه مساعدت خویش را با اپراتورهای عراقی افزایش می دهیم و از تلاش اپراتورهای عراقی برای بهبود ارتباطات قدردانی می نماییم. امیدواریم وضعیت ارتباطات نسبت به سال قبل در مرزهای زمینی خودمان به سمت عراق بیشتر باشد و در تلاش هستیم این ارتباطات را ارتقاء دهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح كرد: در مرزهای منتهی به عراق، سرویس وای فای اینترنت فعال بوده و خدمات ارتباطی كه لازم است، به شكل كامل فراهم شده و شاهد وضعیت خوبی در مرز كشور هستیم. تمام مسیر راهپیمایی زائرین در داخل كشور تا لب مرز به اینترنت نسل سوم و چهارم متصل است و لب مرز هم ارتباطات وای فای برای كاربران فعال گشته است. در آن طرف مرز و در راه راهپیمایی زائرین به علت اشباع ظرفیت امكان دارد با برخی اختلالات روبرو شویم كه تلاش می نماییم كه آنرا با ظرفیت سازی رفع نماییم.
جهرمی همینطور در پاسخ به سوالی درباره مسائل مربوط به حواشی مدیرعامل رایتل اشاره نمود و اظهار داشت: در ارتباط با اظهارنظرها چیزی نشنیده ام اما اگر مطلبی درباره این وجود دارد، حتما آنرا از دستگاه های نظارتی پیگیری كنند.
اگر ایده پرداز وس هستم، دوست دارم تعطیلش كنم
جهرمی همینطور در پاسخ به این سؤال كه عده ای می گویند شما خودتان ایده "وس" را راه اندازی كردید و حالا قصد دارید به آن آخر بدهید، اظهار داشت: چیزی كه شما می گویید مستندی ندارد. اگر سندی وجود دارد كه می گوید ایده پرداز خدمات ارزش افزوده من هستم، عرضه دهید. البته اشكالی ندارد اگر می گویند من ایده پرداز وس هستم، دوست دارم آنرا تعطیل كنم. بگذارید فردا بگویند جهرمی شاخ دارد، جهرمی آدم می خورد، با هواپیما رفته است یا جهرمی می خواهد رئیس جمهوری شود. اما از حق الناسی كه به گردن من است، كوتاه نمی آیم.
وی افزود: فعالان بخش ارزش افزوده برای كارشان از نهادهای مختلف مجوز دریافت كرده اند. تمامی فعالیت های شان هم غیرقانونی نیست اما نحوه درآمدزایی شان غیرقانونی می باشد. نخستین چیزی كه از سازمان تنظیم مقررات خواستم، این بود كه برای آخر دادن به وس شفاف سازی كنند و حتما فهرست شركت ها و آن بخش از فعالیت های شان كه از طریق نادرست دریافت می شود را منتشر كنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره برخی نحوه های درآمدزایی نادرست، توضیح داد: خدمات ارزش افزوده هم اكنون به جهت اینكه برخی شركت ها پرداخت خدماتی شان را از راه اپراتورها انجام بدهند، مثلا شركتی اپلیكیشن می فروشد، پولش را از راه اپراتورها جمع آوری می كند، برای این كه در نظام بانكی شیوه راحتی برای جمع آوری پول ندارد، برخی این را جزو خدمات ارزش افزوده دسته بندی می كنند اما برای ما اینطور نیست. این ها باید شفاف شوند چون كه در فضای غبارآلود نمی توان تصمیم گرفت.
جهرمی افزود: بعضی از مراحل قانونی باید برای تعطیل كردن این ها طی شود، ما الان در حال ارزیابی هستیم و هر قدر در این ارزیابی پیش می رویم، بیشتر مصمم می شویم كه این خدمات را تعطیل نماییم. ستاره ۸۰۰ مربع یكی از طریق هایی است كه می توان از این روش های نادرست جلوگیری كرد اما هنوز هم به صورت كامل تعطیل نشده اند.
وی با ذكر یك مثال از خدمات ارزش افزوده اظهار نمود: اپراتور اول كشور ما سه سال قبل حامی استقلال و پرسپولیس بوده است. سه سال است كه فعالیت اسپانسری به اتمام رسیده اما هنوز نزدیك ماهی ۲ میلیارد تومان از اپراتور به حساب باشگاه های فوتبال می آید، در صورتی كه سرشماره ۳۰۹۰ تمام شده است. من نمی توانم فردای قیامت در یك وجب گوری بخوابم كه حقوق مردم گردنم باشد. حالا هر روز شروع كنند به فحش دادن به من.
منبع: بست روید
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید