تبریک معاون اول رئیس دولت به وزیر ارتباطات

تبریک معاون اول رئیس دولت به وزیر ارتباطات

بست روید: عارف در نامه ای به سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، موفقیت کشورمان در پرتاب سه ماهواره بومی «پایا»، «ظفر 2» و نمونه دوم «کوثر» را تبریک گفت و آنرا تجلی پیشرفت های کشور در زمینه فناوری های فضایی دانست.


به گزارش بست روید به نقل از خبر آنلاین، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، در متن نامه خود با تقدیر از تلاش جوانان و محققان ایرانی تاکید کرد که فناوری های فضایی نمونه ای آشکار از مقاومت کشور در مقابل تحریم های ظالمانه است و ثمرات آن در عرصه های مختلف از پزشکی و نانوفناوری تا صنعت فضایی و انرژی هسته ای به مردم عرضه شده است.
به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، متن نامه محمدرضا عارف به سید ستار هاشمی به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر سید ستار هاشمی
وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات
پرتاب سه ماهواره بومی پایا، ظفر ۲ و نمونه ارتقا یافته کوثر را با همت و دانش جوانان ایرانی تبریک عرض می کنم.
فناوری های فضایی تجلی آشکاری از پیشرفت های کشوری است که در مقابل تحریم های ظالمانه ایستادگی کرده و الان ثمرات ایستادگی و پافشاری بر استقلال و آزادی خویش را در حوزه های مختلف از پزشکی و نانوفناوری تا صنایع فضایی و دانش هسته ای به مردم صبور پیشکش می کند.
بی گمان اهتمام جوانان در صنعت فضایی قسمتی از هویت ایرانی اسلامی است که در ماهواره های ساخت ایران تجلی دیگری از امید به آینده و قله های بلند پیشرفت است.
به محققان و نخبگان صنعت فضایی خصوصاً در سازمان فضایی و پژوهشگاه فضایی خداقوت می گویم و درخشش این عزیزان را در تارک دانش و فناوری جهان از باریتعالی خواهانم.
محمدرضا عارف
معاون اول رئیس جمهور


منبع:

1404/10/08
09:21:01
5.0 / 5
14
تگهای خبر: صنعت , فناوری , فناوری اطلاعات , ماهواره
این مطلب بست روید چطور بود؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران در مورد این مطلب بست روید
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
BestRoid اندروید